top of page

Project Blijdenstede
14 appartementen, 6 penthouses.

Op de locatie van de voormalige SNS-bank, aan de doorgaande weg Dijkhuizen in Ruinerwold wordt plaats gemaakt voor het appartementencomplex "Blijdenstede".
De locatie biedt u het beste van het dorp. U woont in het centrum van Ruinerwold.
Dat betekent dat u er enerzijds op loopafstand de gezelligheid van het dorp zult ervaren met alle voorzieningen die aanwezig zijn. Anderzijds woont u op loop- en fietsafstand van natuurgebieden waar u van alle rust kunt genieten. De garantie voor jarenlang woonplezier. 

Het appartementencomplex heeft in totaal 20 woningen, waarvan 14 appartementen en 6 penthouses. Er zijn 8 verschillende types appartementen en 6 unieke penthouses.
Een bijzondere ontwikkeling met veel diversiteit aan woningen. Met dit ruime aanbod kiest u het appartement
dat bij u past! 

In het appartementencomplex Blijdenstede woont u straks gasloos en energiezuinig volgens de huidige norm en draagt u bij aan een beter milieu. U bent daarmee klaar voor de toekomst.

De woningen zijn van hoge kwaliteit en worden uitstekend geïsoleerd.
 
Alle woningen hebben warmte-isolatie in de gevels, begane grondvloer en daken volgens de meest actuele eisen en normen. Met de isolerende beglazing in de onderhoudsarme kunststof kozijnen gaat weinig warmte verloren en wordt alle energie maximaal benut.
De begane grond vloeren hebben vloerverwarming op basis van laagtemperatuur.
Dit zorgt voor extra comfort en samen met de energiezuinige hoog-rendement-installaties voor minder energieverbruik en lagere energielasten. Het ventilatiesysteem zorgt voor een
uitstekende luchtkwaliteit in de woning.

Periode

2023

Locatie

Ruinerwold

Opdrachtgever

Dumas O.G.

Ontwerp

ir. R.J. de Jong

Realisatie

Bouwbedrijf van Dijk

Surhuisterveen

Beeld

Kieldesign

bottom of page